Dario Prinsen

 

Dario Prinsen

Mijn naam is Dario Prinsen, ik ben 29 jaar en geboren en getogen Haaksbergenaar. In de afgelopen 4 jaar heb ik mij al in mogen zetten voor ons mooie dorp in de gemeenteraad.
Wie de persoon is achter het raadslid Dario Prinsen. Tijdens mijn studie tijd heb ik Commerciële Economie gestudeerd met als specialisme op Online Marketing. In mijn werkende leven ben ik Werkvoorbereider voor een aannemersbedrijf, dit doe ik in het werkgebied Arnhem-Nijmegen.
Tijdens de verkiezingen van de Tweede Kamer had ik al een mooie plek op de lijst van de BoerBurgerBeweging. Ik zag bij deze partij veel overeenkomsten met de lokale partij waar ik lid voor ben. Daarnaast vind ik het belangrijk dat als je iets wil veranderen in dit land je het heft in eigen handen moet nemen.
In mijn vrije tijd voetbal ik bij de Bon Boys. Daarnaast vind ik het belangrijk om leuke dingen te doen met mijn vriendin en vrienden in de weekenden. Een rondje wandelen door ons mooie dorp laat mij vaak zien dat ik in 29 jaar nog steeds mooie ontwikkelingen zie en de schoonheid van ons dorp.
 
Ik vind het belangrijk dat als je iets wil veranderen in dit land je het heft in eigen handen moet nemen.

Dario Prinsen