Gerben ten Asbroek

 

Gerben ten Asbroek

Mijn naam is Gerben ten Asbroek, geboren en getogen in Haaksbergen. Al heel mijn leven kom ik in het Haaksbergse buitengebied, om te vissen, te zwemmen, te schaatsen of te wandelen.
Ik zie overal om ons heen in de buitengebieden de industriële groene-energieopwekkers. Dat vind ik een zeer kwalijke zaak en ik wil me er dan ook zoveel mogelijk voor inzetten dat het buitengebied groen blijft. We moeten verduurzamen: ok. Maar mijns inziens kan dat anders. Ook de Noordtak Betuwelijn is een aantasting van het groene buitengebied.
Om meer toeristen in Haaksbergen te kunnen bedienen moet de regelgeving versoepeld worden om bijvoorbeeld een bed & breakfast te kunnen opstarten.
 
Spreekt dit aan? Stem dan op 14, 15 of 16 maart op Nieuw Haaksbergen, lijst 6!

Gerben ten Asbroek