Wesley Uuldriks

 

Wesley Uuldriks

Mijn naam is Wesley Uuldriks, 30 jaar oud en daarmee veruit de jongste lijsttrekker tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.
Ik ben geboren en getogen in Haaksbergen en opgegroeid in de Hassinkbrink. In het dagelijks leven ben ik partner van Annemiek en zijn wij de trotse ouders van Mees (bijna 3) en Nijntje* (=codenaam voor onze dochter die medio maart geboren wordt). Inmiddels woon ik met mijn gezin in de Bizetstraat.
Doordeweeks werk ik bij een groot bedrijf in de ondergrondse infra. Specifiek: ik ben Teammanager van een vestiging die stadsverwarming aanlegt. Hiervoor reis ik dagelijks naar de omgeving Arnhem/Nijmegen. Werken is voor mij plezier en dat heb ik bij mijn huidige werkgever gevonden!
De afgelopen vier jaren was ik al Gemeenteraadslid en heb ik met tegenzin moeten aanzien hoe onze mooie gemeente bijna de afgrond in werd geduwd door een aantal incompetente bestuurders. Dat moet anders!
Ik zal me er dan ook persoonlijk voor inzetten dat de inwoner van Haaksbergen weer vertrouwen in de gemeente krijgt. Een gemeente die doet wat ze beloofd. Het gemeentehuis transformeren naar huis van de gemeente waar inwoners zich welkom voelen en gehoord worden. Waar je zonder afspraak binnen kunt lopen en waar je tijdens het wachten bij wijze van spreken in een huiskamer een Donald Duck kunt lezen. Nog nét geen koelkast met een koud groen flesje 😉
 
Meer dan ooit is het van belang dat jij ons laat weten wat jij wilt! Uiteindelijk ben jij degene die in Haaksbergen woont. Laten we er samen voor zorgen dat je dit met plezier kunt blijven doen! Je mag me altijd aanspreken en over jouw ideeën vertellen. Afgesproken!

Wesley Uuldriks