Geen reclamebelasting voor ondernemers

Wesley-stembus
#MBOstem
13 februari 2022
vrijkaartjes de wilder
Verkiezingsstunt: Vrijkaartjes voor De Wilder
19 februari 2022
Show all

Geen reclamebelasting voor ondernemers

geen-reclamebelasting

Centrumondernemers hoeven in 2022 geen bijdrage te betalen aan de reclamebelasting. Vanwege de onzekere tijden wil de gemeente Haaksbergen de ondernemers ontzien. Voor Nieuw Haaksbergen was het voorstel geen discussiepunt. De rest van de raad dacht daar gelukkig ook zo over. Tijdens de gemeenteraad van 2 maart zal het voorstel als hamsterstuk behandeld worden.

Het potje ‘reclamebelasting’ is werd in 2021 ingevoerd en bevat zo’n 45.000 euro. Er is nog niets uitgegeven van het gespaarde bedrag omdat er geen evenementen gehouden zijn vanwege corona. Er zijn zo’n 100 ondernemers die jaarlijks 450 euro betalen. Voor 2022 wordt dat bedrag omlaag bijgesteld naar 0 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *