Brem
Geen beschermd wonen aan de Brem
9 februari 2022
geen-reclamebelasting
Geen reclamebelasting voor ondernemers
15 februari 2022
Show all

#MBOstem

Wesley-stembus

Wesley, Christa en Matthijs voor de Stembus

RTV Sternet ging in het kader van de verkiezingen op stap met onze lijsttrekker Wesley Uuldriks. Samen met Matthijs en Christa ging de Stembus rond in Haaksbergen terwijl ze over verschillende zaken hebben gepraat die van belang zijn voor Haaksbergen.

Zo hebben ze een bezoek gebracht aan de kinderboerderij, maar ook op een andere plek die voor Wesley belangrijk is. Weten wat er precies besproken is? De uitzending met Wesley staat gepland voor woensdag 9 maart om 19.00 uur via www.Haaksbergeninbeeld.nl en natuurlijk op de facebookpagina van RTV Sternet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *