Brem
Geen beschermd wonen aan de Brem
9 februari 2022
Show all

De #RES 1.0 komt eraan – wij komen in actie!

Het is bijna zover. Op 1 juli 2021 dient het definitieve bod van de #RES 1.0 te worden aangeleverd die door de Regio Twente is opgesteld. In het huidige concept blijkt dat Haaksbergen een bod heeft gedaan om 5 windturbines in zijn gemeente te plaatsen.

Nieuw Haaksbergen is kritisch op de komst van windturbines en zonnevelden, want wij betwijfelen of u wel op de hoogte bent van deze ontwikkelingen. Daarom komen wij in actie! Binnenkort staan wij op diverse plekken in Haaksbergen om aan u te vragen of u een voorstander bent van zonnevelden en/of windturbines. We hopen u binnenkort te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *